Marketing támogatás

Online fizetőrendszerek

Fizetés könnyen, gyorsan, online - mától az Ön rendszereiben is! Számíthat ránk, legyen szó akár netbankról, akár szállásfoglalásról. Vállaljuk, hogy a bankkal egyeztetve beépítjük online vállalati struktúrájába ezt a funkciót. A bankok fizetési lehetőségeinek listája folyamatosan bővül, ezért ha éppen nem látja a felsorolásban az adott fizetési mód logóját, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Szakembereink számos bankkal dolgoztak már együtt, így a számunkra új banki rendszerek beépítése sem jelent problémát.

Feliratkozó és ügyfélszerző rendszerek

Az eredményesebb adatbázis-építés első lépése a feliratkozó rendszerek használata. Érjen el minél több leendő ügyfeléhez - mi elkészítjük ehhez a kattintáshozó hírleveleket, vagy a tableten kitölthető kérdőíveket!

Bejelentkező- és időpontfoglaló rendszerek

Időpontfoglalás kényelmesen, sorbanállás nélkül - ügyfelei imádni fogják! Az időkaput kérése szerint állítjuk be. A programnak nem elhanyagolható előnye még, hogy azáltal, hogy tudja, kliensei mikor jelentkeznek be Önhöz, adatokat is gyűjthet a szokásaikról, ezzel még hatékonyabbá téve cége időkihasználását.

Kupon- / kedvezményrendszerek

A dinamikusan növekvő vevőtáborért! Használja ki az akciókban (pl. Black Friday) rejlő lehetőségeket - egy látványos és könnyen kezelhető kuponrendszerrel!

Ajánlatkérő rendszerek

Ez a program nagyon hasznos több adatot igénylő ajánlatkérések esetében, mivel az adatokat, választási lehetőségeket automatizálja - így csökken a munkaerőigény, valamint a hibalehetőségek száma is. Különböző válaszok esetén pedig további műveletek építhetőek be, például hírlevél vagy kupon kiküldése. A szoftvert már kalkulátorral együtt is kérheti!