Web és applikációk

Weboldalak

Tűnjön ki a tömegből!

Professzionális szolgáltatást kínálunk azoknak, akik gyönyörűen és átgondoltan szeretnék bemutatni terméküket, vagy szolgáltatásukat. Akik számára a weboldal presztízs értéket is képvisel, és vevőkörük igényli is, hogy egy honlap lélegzetelállítóan szép legyen. Teljes körű kivitelezéssel: marketinggel, grafikával és szövegírással várjuk Önt!

Webáruházak

Egy vevővonzó webáruházra vágyik?

Lendítse fel értékesítési mutatóit! A járványhelyzet alatt rengeteget fejlődött az online rendszerek, mint például a webáruházak és az internetes rendelőfelületek használata. Vevőinek élmény lesz a böngészés rajtuk, hiszen designjuk egyszerre figyelemfelkeltő és letisztult. Kezelésük gyerekjáték, és a későbbiekben bármikor továbbfejleszthetőek! A webáruházaink akár készletnyilvántartó rendszereinkkel is összeköthetőek. Ismerje meg, hogyan dolgozunk, és miért éri meg minket választania!

Egyedi “landoló” weboldalak speciális kampányokhoz

Felkeltené az érdeklődést termékei vagy különböző egyedi akciói (például raktárkisöprés vagy Black Friday-es kedvezmények) iránt? Készíttesse el velünk egyedi mini weboldalát speciális kampányaihoz! Így aki figyelemfelkeltő, izgalmas hirdetéséről erre a weboldalra jut, egyből látni fogja, miért is az Ön terméke a legjobb választás! Nem kell keresgélnie, vagy hosszú ideig böngésznie: azonnal megtalálja, amit keresett, ettől lesz igazán hatásos ez a megoldás!