Szoftveres üzleti lehetőségek

Ismerje meg szoftverfejlesztési megoldásainkat

Termeléstámogatás és minőségügy

Minden a legnagyobb rendben! Ezt akarja egy vezető elérni.
Szoftverünknek hála, a termelés teljes folyamata lekövethetővé válik! Azonnal ellenőrizheti, hogy az elkészült termék eléri-e az elvárt minőséget, berendezései, gépei megfelelően működnek-e, illetve munkavállalói a megszabott keretek között dolgoznak-e.

Minőségügyi rendszereink forradalmasítják az előállítási folyamatokat – így maga a vállalkozás is fejlődhet. Nálunk nem Önnek kell megismernie a szoftvert - fejlesztőink ismerik meg az Ön igényeit, és arra alakítják a programot!

Termeléstámogatás és minőségügy
Emberi erőforrás és betanítás

Emberi erőforrás és betanítás

Átláthatóbb munkaerőkezelés

Legyen egy gombnyomásra alkalmazottai adataitól: szabadságolások, kifizetések és munkaidő-beosztások egy helyen! Programunkkal az összes céges dokumentumát ellenőrizheti.

Digitális tananyagrendszer

Gyorsítsa fel munkatársai betanulását - automatizáljon! Ehhez nincs szüksége még plusz emberre sem: a rendszer egyszerre oktat és vizsgáztat. Főleg a mostani járvány helyzetben lehet kiemelten hasznos.

Logisztika és nyomonkövetés

Ha ezt a szoftverünket választja, percre pontosan tudni fogja, éppen merre járnak árui. Nyomonkövetést a termeléstámogatáshoz is kérhet, de ez egy ennél komplexebb szolgáltatás: ha bármi probléma adódik, azonnal visszakereshetővé válik a teljes folyamat, így a hibának a helye is.

Logisztika és nyomonkövetés
Költség- és erőforrás kalkulátor

Költség- és erőforrás kalkulátor

Kétféle kalkulátortípussal is rendelkezésére állunk: az egyiket vállalatának, a másikat pedig vásárlóinak tudjuk elkészíteni. Vállalkozásának olyan kalkulátorokra lehet szüksége, amelyekkel a költségeket, az alkalmazottai munkaidejét vagy a különböző céges adatokat rendezheti egybe.

Leendő vásárlóit pedig ajánlatkalkulátorainkkal győzheti meg. A kalkulátorokkal egyértelműbbé teheti, miért az Ön szolgáltatása számukra a legjobb döntés. Ezzel a lépéssel egyszerre automatizálhat és adatokat gyűjhet ügyfeleiről.

Értékesítés

Ha növelni szeretné az eladási mutatókat, programunk kideríti Önnek, termékei, szolgáltatásai közül melyik a legkelendőbb - így segít értékesítési stratégiája fejlesztésében. Küldjön ügyfeleinek automatikus ajánlatokat, hírleveleket, kuponokat vagy akár jutalmakat is, növelje értékesítési mutatóit!

Értékesítés
Ügyfél- és partnerkezelés

Ügyfél- és partnerkezelés

Kérdezze le partnerei adatait egyszerűen és gyorsan! Személyek, üzletek, telephelyek kezelése. Ha egy kliensének fizetési elmaradása van, programunkkal azt is meg tudja figyelni - emellett pedig minden egyéb értékesítési adatot is! Tegye átláthatóbbá partnerkezelését!

Jelentések és döntéselőkészítés

Lassan elborítják a papírhalmok, amiken ötleteltek kollégáival az új projekt kapcsán? Vigyen rendszert a döntések előkészítésébe! Szoftverünk képes arra, hogy egyszerre megfigyelje, kiszámítsa és meg is mutassa azokat a sikerfaktorokat, vagy épp hátráltató tényezőket, melyekre cégvezetőként ügyelnie kell, a minél eredményesebb megvalósítás érdekében.

Jelentések és döntéselőkészítés
Készletkezelés számlázással