Weboldalak és webáruházak

Az online értékesítés alappillérei

Weboldalak

Tűnjön ki a tömegből!

Professzionális szolgáltatást kínálunk azoknak, akik gyönyörűen és átgondoltan szeretnék bemutatni terméküket vagy szolgáltatásukat. Akik számára a weboldal presztízs értéket is képvisel, és vevőkörük igényli is, hogy egy honlap lélegzetelállítóan szép legyen. Teljes körű kivitelezéssel: marketinggel, grafikával és szövegírással várjuk Önt!

Weboldalak
Webáruházak

Webáruházak

Egy vevővonzó webáruházra vágyik?

Lendítse fel értékesítési mutatóit! A járványhelyzet alatt rengeteget fejlődött az online rendszerek, mint például a webáruházak és az internetes rendelőfelületek használata. Vevőinek élmény lesz a böngészés új webáruházán, melynek kezelése gyerekjáték, miközben designja egyszerre figyelemfelkeltő és letisztult! Online üzlete a későbbiekben bármikor továbbfejleszthető, akár készletnyilvántartó rendszereinkkel is összeköthető.

Egyedi “landoló” weboldalak speciális kampányokhoz

Felkeltené az érdeklődést termékei vagy különböző egyedi akciói (például raktárkisöprés vagy Black Friday-es kedvezmények) iránt? Készíttesse el velünk egyedi mini weboldalát speciális kampányaihoz! Így aki figyelemfelkeltő, izgalmas hirdetéséről erre a weboldalra jut, egyből látni fogja, miért is az Ön terméke a legjobb választás! Az ügyfelének nem kell keresgélnie, vagy hosszú ideig böngésznie: azonnal megtalálja, amit keresett, ettől lesz igazán hatásos ez a megoldás!

Egyedi “landoló” weboldalak speciális kampányokhoz